LIPOFREEZE

LipoFREEZE

Tot voor kort was er maar één methode om hardnekkig vet te verwijderen, liposuctie. Deze behandeling geeft goede resultaten. Echter er moet rekening gehouden worden met de risico’s, recuperatietijd en prijs.

LipoFREEZE, ontwikkeld op basis van Harvard wetenschap, geeft je de ultieme oplossing in 1 à 2 behandelingen van 60 minuten.

Verlies de moed niet wanneer je in de spiegel kijkt. Voel je gelukkig als je een broek dicht- knoopt. Verstop jezelf niet langer, ontdooi je mooiste zelf. Bevrijd je van hardnekkig vet met LipoFREEZE.

Tot voor kort was er maar één methode om hardnekkig vet te verwijderen, liposuctie. Deze behandeling geeft goede resultaten. Echter er moet rekening gehouden worden met de risico’s, recuperatietijd en prijs.

LipoFREEZE, ontwikkeld op basis van Harvard wetenschap, geeft je de ultieme oplossing in 1 à 2 behandelingen van 60 minuten. ZACHT, VEILIG EN EFFICIËNT WORD JE BEVRIJD VAN HARDNEKKIG VET. DUURZAAM.

LipoFREEZE realiseert een Cryo-APOPTOSIS

Gemiddeld 22% vetcel reductie na 1 behandeling

In een 1e fase wordt de huidplooi zacht verwarmd om het collageen soepel te maken. Tijdens een 2e fase volgt een afkoeling van de cellen. Bij deze lage temperatuur kristalliseren enkel de vetcellen. Deze sterven af. Dit natuurlijk proces is Cryo-APOPTOSIS. De restanten van de vetcellen worden zoals bij een blauwe plek gedurende 4 tot 6 weken uit lichaam verwijderd via het lymfesysteem. Het uiteindelijke resultaat van een LipoFREEZE behandeling is te zien na 4 tot 6 weken.

Resultaten zijn duurzaam

De wetenschappelijke studies van o.a. Harvard University hebben aangetoond dat na de eerste behandeling gemiddeld 22% van de behandelde vetcellen duurzaam verwijderd worden, zoals bij liposuctie. Na een eventuele tweede behandeling van dezelfde zone kan tot 40% van de oorspronkelijke vetcellen geëlimineerd worden. Dit zonder risico, recuperatietijd of snijden. Per sessie kan een zone van 20cm op 15cm behandeld worden. De resultaten zijn duurzaam

Vetcellen zijn niet in staat zich te delen. Je bent voorgoed bevrijd van alle behandelde vetcellen, ook de hardnekkige.

Tarieven Lipofreeze:

 • 1 zone

  € 300
 • 2 zones

  € 550
 • 4 zones

  € 1050

 • Duurzame verwijdering van vetcellen.
 • Gemiddeld 22% vetcel reductie na 1 behandeling.
 • Zacht en aangenaam.
 • Geen verhoging van triglyceriden in de bloedbaan.
 • Geen litteken.
 • Zonder verdoving, pijnloos.
 • Bereikbaar voor iedereen.

BEKIJK NU ONZE GROOTSTE DEALS EN ACTIES
Onze privésauna cadeau doen? Bekijk onze cadeaubons.

Cadeaubons zijn beschikbaar voor de verschillende arrangementen, massages, huur privésauna, alsook voor een bepaald bedrag.

BOEK HIER ONZE LASTMINUTES